greenable professional consulting companies netherlands  sustainability control in the netherlands
  green marketing in groningen

  Groene marketing

  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, gaat groene marketing niet alleen over het beschermen van het milieu door het promoten van milieuvriendelijke producten en/of diensten. Het gaat ook over hoe het verkoop proces zodat ze voordelig zijn en er winst wordt gemaakt op een duurzame manier. Om aan de eisen van onze klanten te voldoen, heeft het Greenable team 3 pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen om uw omzet te verhogen, een concurrentievoordeel te behalen en, tenslotte, een wereldburger te worden met uw producten/diensten.

  Duurzaamheids - Consultants

  Onze consultants werken nationaal en internationaal om zowel individuen als elk soort
  organisatie te helpen door middel van advies, tools en facilitering, om zo onze klanten te
  helpen hun duurzaamheidsambities te bereiken en hun impact te meten.
  Door onze klanten sterker te maken, streven we naar een duurzame relatie op lange termijn.

  Onze tarieven variëren per uur of per project(en):

   

  • 125, – € * per uur (*excl. BTW)

  Duurzaamheid check

  Duurzaamheid is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. De maatschappij in het algemeen, maar ook overheden en consumenten, verwachten in toenemende mate van bedrijven en organisaties (profit/non-profit) dat zij duurzame (3P’s) en maatschappelijk verantwoorde (MVO) ontwikkelingen doorvoeren.

  Bij Greenable begrijpen we dat tal van vragen zoals: “Wat betekent duurzaamheid voor ons en hoe duurzaam zijn wij? Wat zijn de financiële gevolgen?”, op de voorgrond staan. Tel daarbij op dat ketenpartners u vragen naar uw duurzaamheidsprestaties en dat klanten milieuvriendelijke producten en diensten eisen, en het wordt dan allemaal een ingewikkelde zaak.

  Met onze duurzaamheidsscan helpen wij u een diepgaand inzicht te krijgen in waar u uw duurzaamheidsreis moet beginnen en met concrete hulpmiddelen (aanpasbare meetrieksystemen). Strategie, advies en begeleiding geven u de hulp die u nodig hebt om daar te komen.

  De eenvoudige stap van het verwerven van basiskennis over duurzaamheid zal de eerste acties op weg naar uw duurzame doel(en) en doelstelling(en) mogelijk maken. Dus, als u een beginner bent en/of u wilt weten of u op de goede weg bent of een brede en uitgebreide duurzaamheidsdekking wilt, onze: Groene Quick Scan/ Groene Basic Scan / Groene Premium zal uw duurzaamheidsprestaties verbeteren.

  Solar adviseurs & Tech oplossingen

  Aangezien we leven in het tijdperk van technische oplossingen en hernieuwbare en zonne-energie, hebben we samen met onze partners de ambitie om onze EU-lidstaten te informeren en te adviseren over het belang van bijdragen aan een beter milieu, maar ook van het helpen ontwikkelen van duurzaam levens- oplossingen en/of operationele technische voorzieningen/applicaties.

  Hoewel vaak wordt gedacht dat hoogwaardige duurzame energie- en technologieoplossingen hand in hand gaan met een hoog prijskaartje, helpen onze gecertificeerde adviseurs u te ontdekken welke oplossing(en) het beste bij u passen zonder concessies te doen aan de kwaliteit, door u de keuze te geven tussen 3 oplossingen opties op maat.

  Vul het online formulier in voor uw gratis adviesgesprek. Beschikbaar in meerdere talen.

  Coaching

  Door middel van Coaching helpt Greenable niet alleen organisaties, maar ook de mensen die ze vormen, om obstakels te overwinnen, hun grenzen te verleggen en de efficiëntie en effectiviteit van hun werk te verbeteren. Wij zijn uw mobiele inventarishulp, uw persoonlijke gids om uw potentieel te vergroten. Daartoe werken wij in verschillende talen samen met verschillende coaches op het gebied van scholing, interculturele samenwerking, loopbaan - en levenskeuzes. Vertrouw op ons om u te helpen het menselijk potentieel van uw organisatie beter te begrijpen, uw sterke punten als kansen te benutten, aan uw zwakke punten te werken en algemene tevredenheid te genereren.
  Bovendien, voor ideeën of geruststelling over reeds ondernomen acties, neem contact op met ons team en zet de eerste stap op de weg naar het maximaliseren van uw duurzame transformatie en het bereiken van betere resultaten binnen uw werkproces.

  Publiekelijke Toespraken

  Voor Greenable is duurzaamheid de juiste balans tussen Planeet, Mensen en Winst. Het is nuttig, het is mooi en, het allerbelangrijkste, het is fundamenteel. Slimme duurzaamheid is onze basis. Wij informeren, testen, meten en evalueren voortdurend om te zien of wij morgen milieubewuster kunnen zijn dan we vandaag zijn. Door onze ervaring in het veld zijn we ons er echter van bewust hoe de woord “duurzaam” misleidend kan zijn en op vele manieren scepsis of zelfs conflicten kan uitlokken, ook op economisch gebied. Aangezien wij geloven dat het delen en verspreiden van kennis deel uitmaakt van de levenswaarden die mensen zouden moeten hebben, heeft Greenable spreken in het openbaar gebruikt als instrument om belangstelling te wekken, kennis over te dragen over duurzaamheid en verschillende organisaties te helpen hun spreekvaardigheid te verbeteren en zaken te verdedigen waarin zij in geloven.

  Extra diensten

  Bekijk Duurzame Transformers