Algemeen

Greenable weet dat organisaties en individuen een duurzame bedrijfsomgeving nodig hebben om de overgang naar een duurzame economie en samenleving te stimuleren. We weten echter dat het woord duurzaam zelf verwarring en misverstanden kan veroorzaken of geassocieerd kan worden met hoge kosten en risico’s.
Daarom zoekt Greenable, door haar opgebouwde internationale platform voor duurzaamheid, het samen met u uit: Wat betekent duurzaamheid voor u? Bij Greenable zorgen wij ervoor dat u stapsgewijs en strategisch begeleid wordt naar uw duurzame reis!
Wij werken met ieder van u samen om duurzaamheid niet als trend maar als kern te bereiken; of u nu een klein, middelgroot of multinationaal bedrijf bent, niet-gouvernementele en gouvernementele organisaties of het maatschappelijk middenveld.

Aan de slag

Om zo organisaties of instellingen te transformeren om ze duurzamer te maken met sociaal rechtvaardige en ecologisch verantwoorde bedrijfspraktijken; verifieert Greenable eerst de duurzaamheidsstatus, omdat dit het startpunt zal vormen van uw traject naar duurzaamheid en circulariteit. Het is een baseline tool die de huidige status van de duurzaamheidsprestaties van uw organisatie beoordeelt, door middel van een audit gericht op de 4 sleutels tot duurzaamheid: Milieu, Arbeid, Ethiek en Duurzaam Inkopen. We evalueren de huidige positie van uw bedrijf en vergelijken deze met andere spelers in de sector/industry.
Op basis van de beoordeling ontvangt u een Sustainability Status Report en meer.
Duurzaamheid, vooral in de nasleep van 2020 Covid-19 (SARS-II) is een prioriteit geworden voor consumenten, die steeds meer op de zoek naar producten die kwalitatief, betaalbaar EN milieuvriendelijk zijn. Wanneer duurzame/groene marketing wordt misbruikt (zoals een trend), veroorzaakt dit het fenomeen greenwashing, dat verschrikkelijke gevolgen heeft gevolgen voor bedrijven, hun reputatie en imago. Groene vraagstukken zijn vaak complex en zeer technisch, daarom met ons team van Green Marketeers wij helpen u om producten en diensten die in eerste instantie groen zijn op de markt te brengen. Als een product of dienst is milieuvriendelijk vanaf het begin, er is geen noodzaak voor green-washing.
Omdat we allemaal verschillende doelen en verwachtingen hebben, bieden we je ons verschillende Green Marketing Pack: Green marketing Basis, Zakelijk en Zakelijk Premium.
Onze Solar adviseurs en duurzaamheidsadviseurs helpen u graag om uit te zoeken of er subsidies van de overheid of Europa voor u beschikbaar zijn en meer.

Prijzen en facturering:

Bij Greenable bieden we verschillende abonnementen aan voor verschillende gebruikers van ons platform. Van particuliere klanten of MKB-bedrijven, tot multinationals, overheidsinstellingen en NGO’s, want ieder heeft verschillende behoeften; daarom bieden wij 3 brede pakketopties, te weten Quick Groene Scan, Groene Scan Basic en Groene Scan Premium. U kunt kiezen tussen verschillende abonnementen, afhankelijk van uw wensen.
Als u niet zeker weet wat u moet kiezen, aarzel dan niet en vraag meer informatie aan op onze website.
Ja, natuurlijk kunt u uw abonnement opzeggen. Als u al door ons gefactureerd bent, zal uw abonnement de volgende maand eindigen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op of gebruik onze online chatbox voor een direct antwoord.